2022-05-09

Ett perfekt läge för systerbolagen

Mitt i Nacka Strand lyser det nyrenoverade Torghuset upp kvarteret. Här sitter Tura Scandinavia och Network Innovation, två systerbolag som säljer och distribueras allt från stora skrivare till mjukvaror.

Vid årsskiftet 2021/2022 flyttade företagen in på bottenplan i Torghuset. Härifrån vetter utsikten mot stad och torg, och just torget underlättar för företagen. Tillgängligheten är hög när de ska transportera in de storformsprintrar som distribueras och säljs.

Network Innovations kunder är allt från större tryckerier till butikskedjor och företag som behöver stora utskrifter. Tura Scandinavia, som distribuerar allt från 3D-skrivare till mjukvaror, arbetar i hela Norden. Läget i Nacka Strand är optimalt för båda verksamheterna. Dels är det uppskattat av personalen som kan njuta av den fina naturen, dels uppskattar företagens kunder tillgängligheten och närheten till Nacka Strandsmässan.

Luftigt och ljust kontor
Systerbolagen har själva varit delaktiga i att planera och påverka interiören i den nyrenoverade lokalen. Resultatet är ett luftigt och rymligt kontor med mycket dagsljus och behagliga ytor.

 

Besök Tura Scandinavias webb
Besök Network Innovations webb