Om Nacka strand

Området

I Nacka strand möts människor från alla väderstreck, storstad och småstad, Sverige och världen. Här bor, arbetar och lever du med hög livskvalitet – idag och så länge du vill.

Nacka strand är en stadsdel som pulserar av entreprenörskap och framåtanda. Samtidigt en stilla och harmonisk plats, med naturen och havet som kuliss. Naturligt läge för affärer och välutbyggd service med restauranger, servicebutiker och skolor. Nacka strand utvecklas och förvaltas av oss på Alecta Fastigheter. Vårt uppdrag är att skapa en attraktiv och hållbar stadsdel, där människor vill bo och arbeta och där företag vill verka och växa.

Upplev Nacka Strand

I vår serie Upplev Nacka Strand får du möjlighet att se stadsdelen växa fram och utvecklas. Titta in hos våra företag eller njut av den magiska havsvyn för att få en glimt av vardagen i livfulla Nacka Strand.

Stockholm Fashion District

Stockholm Fashion District ligger mitt i Nacka strand, ett kreativt distrikt och inköpscentrum för den svenska modeindustrin. Varje säsong samlas människor från 900 svenska och internationella varumärken i distriktet för att visa sina nya kollektioner och delta i olika events.

Nacka Strand Möten & Event

Nacka Strand Möten & Event är en av Stockholms större mässanläggningar, vackert inhyst i en före detta fabrikslokal i Nacka strand. Mässan är fördelad i två karaktäristiska byggnader som rymmer lokaler på närmare 6000 kvm tillsammans. Här finns också flera mysiga små mötesrum.