Om Nacka strand

Utbud

Nacka strand bubblar av nysatsningar, nyetableringar och invigningar. Här är läget perfekt och här är framtidsutsikterna och havsutsikten strålande. I Nacka strand finns ett generöst utbud och all vardagsservice du behöver.

Service

Det lilla torget i centrum är stadsdelens knutpunkt, med närhet till allt från bageri, busstorg och blomsterbutik till kemtvätt, frisör, bank och tandläkare. Ett stenkast från torget ligger SATS, ett rymligt och fint gym, och Njuta SPA för den som vill koppla av en stund. En promenad bort ligger Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcentrum. I takt med att stadsdelen utvecklas kommer serviceutbudet att växa.

Konferenser och möten

I Nacka strand finns många trevliga platser för konferenser och möten. Här finns Hotel J, ett skärgårdshotell med fantastisk utsikt över Stockholms inlopp. Bredvid ligger det anrika konferenshuset Tornvillan, sju våningar konferens- och mötesrum intill vattenbrynet. Dessutom finns små mysiga mötesrum på Nacka Strand Möten & Event att tillgå.

Mat och dryck

I Nacka strand finns klassiska restauranger och spännande smakupplevelser. Här finns sushi, ett mysigt brasserie i hamnen, en italiensk restaurang och en av Sveriges bästa food trucks. Här har varje smak sin plats och här finns allt från nygräddat till vällagat.