Torghuset

Torghuset

Mitt i Nacka strands pulserande företagskluster ligger nyrenoverade Torghuset, som tidigare varit hemvist åt Nacka Tingsrätt.

Torghuset är en fristående byggnad på ca 3000 kvadratmeter med entré mot JW Svenssons Torg och med närhet till bussterminalen – där de åtta busslinjerna som trafikerar området passerar med täta turer. Och som det mesta i Nacka strand är det nära till vattnet och den lilla hamnen där SL’s pendelbåtar lägger till.

Läs mer på objektvision

 

Lokaler

I Torghuset finns lokaler i flera olika storlekar, från det lilla kontoret på 138 kvadratmeter, till ett helt våningsplan på 573 kvadratmeter.

Huset har en stor bottenvåning, vissa delar med höga fönster och generöst ljusinsläpp. Bottenvåningens ytor passar perfekt för ett showroom, en lobby eller reception. Och där fönstren vett mot torget är läget för en restaurang givet.

De övre våningarna passar som öppna och inspirerande kontorsytor, eller något helt annat. Utsikten från Torghusets övre plan, oavsett väderstreck, är vacker.

Byggnaden ligger delvis i suterräng, det finns sex plan under markplan som idag disponeras som förråd, teknikutrymmen och garage. Hissarna ger lokalerna direkt access till det stora torggaraget.

Storlek:138 – 573 m²
Byggår: 1993
Tillträde: Nu
Faktablad med planskisser: Öppna PDF

Intresserad av att hyra lokal i Torghuset?
Klicka här!