Har du frågor om Torghuset? Ring Mejla
Torghuset

Det stillsamma ljudet av böljande vågor ackompanjeras av tonerna från en spirande stadsdel. Torghusets glimrande fasad lyser upp kvarteret likt en fyr som båtarna på saltsjön kan navigera efter. Här frodas små start-ups och stora företag sida vid sida.

Välkommen till Torghuset mitt i Nacka strand!
Nyrenoverat

Torghuset byggdes 1993 och renoverades 2021.

Tillgängligt

Det går täta buss- och båtturer till området. Resvägen är strålande vacker!

Naturskönt

I Nacka Strand möts hav och stad i en gnistrande symfoni.

En ljus tillvaro

Torghuset är en fristående byggnad med utsikt över torg och stad. Här finns en generös bottenvåning och flera flexibla kontorsvåningar. Om du cyklat eller joggat till jobbet kan du njuta av en varm dusch och mjuka handdukar i de nybyggda omklädningsrummen på bottenplan. De fyra övre våningar har öppna och inspirerande kontorsytor som kan formas efter önskemål. På översta våningen är utsikten slående vacker i alla väderstreck året runt.

 • Storlek 138 - 573 m²
 • Byggår 1993
 • Tillträde Nu
Lokaler för uthyrning

Lokalerna är nyrenoverade och anpassningsbara, och som hyresgäst har du stor möjlighet att påverka interiören. För att göra valen enklare har vi tagit fram inspiration för hur lokalerna kan hyresgästanpassas, så frågan är: hur vill du att ditt nya kontor ska se ut?

Hämta planritningar
Med närhet till både stad och skärgård är Torghuset ett inspirerande och exklusivt alternativ för företagare. Med moderna lokaler och oslagbar miljö är framtiden ljus för de som vill utvecklas i området.
Ett gyllene läge

Det praktfulla Torghuset ligger mitt i Nacka strand och har en utsikt som sätter guldkant på vardagen. Härifrån syns både skärgård och stadsdelens vimmel, och i området möts vackra industrilokaler och moderna kontorsfastigheter. Det gör att de allra flesta hittar sin plats här, både människor och företag. Här växer allt från spännande start-ups till etablerade företag.

10 min

Slussen

20 min

Hammarby Sjöstad

30 min

Nybrokajen

 1. Mer i Nacka Strand
 2. Lunchrestauranger
 3. Bageri
 4. Kiosk
 5. Blomsteraffär
 6. Förskolor & skolor
 7. Spaanläggning
 8. Gym
 9. Kemtvätt
 10. Tandläkare
 11. Frisör
 12. Nacka Forum ett stenkast bort
Kontakta Therese för mer information Therese Agerbjer Leasing Manager
 1. +46(0) 73-025 73 32
 2. therese.agerbjer@alecta.se
Sök bland lediga lokaler på Objektvision.se