Den svenska modeindustrins kreativa nav

Stockholm Fashion District

Stockholm Fashion District är ett kreativt distrikt och inköpscentrum för den svenska modeindustrin. Varje säsong samlas människor från 900 svenska och internationella varumärken i distriktet för att visa sina nya kollektioner och delta i olika events.

Av och för svensk modeindustri

2016 sker en av de största händelserna i modesverige på decennier – Stockholm Fashion District slår upp portarna i Nacka strand. Stadsdelen var sedan tidigare ett etablerat område för branschen och hemvist för både Nordic Shoe & Bag Fair och Stockholms Skohus. Bakom initiativet till Stockholm Fashion District står Association of Trade Partners Sweden, de ville skapa en unik plattform etablerad av och för svensk modeindustri.

”Här möts modeindustrin för att göra business, växa, nätverka och utvecklas”

Ett levande och kreativt distrikt

Stockholm Fashion District förenar affärer och mode – 15.000 kvm showrooms och arrangemang som mässor, inköpsdagar, pop up-events, seminarier, workshops och utbildningar. Här utvecklas modebranschen.

Skräddarsytt och flexibelt

Med sitt utbud och sin service möter Nacka strand modebranschens och modeföretagens särskilda önskemål och behov av flexibla lösningar. Under Stockholm Fashion Districts tak ryms allt från mässor och event till inspirerande showrooms.

Vill du veta mer?

Besök www.stockholmfashiondistrict.se