I hamn sedan 1994

Marinmäklarna

Marinmäklarna är ansvariga för hamnen i Nacka strand. Härifrån bedriver de uthyrning och försäljning av båtar, tar hand om gästplatserna, utför service och förser båtägare med tillbehör från den lilla butiken i hamnen.

Ett klassiskt utbud av motorbåtar och segelbåtar
Marinmäklarna har varit verksamma i hamnen sedan 1994 – en tid då stadsdelen var under omvandling och det byggdes nästan överallt. Niclas Sjögren har varit med sedan starten, med spänning har han följt utvecklingen och på nära håll sett Nacka strand växa med människor, företag, liv och rörelse. Marinmäklarnas inriktning har hela tiden varit den samma – att förse människor med ett klassiskt utbud av motorbåtar och segelbåtar.

”Samma dag som du vill ut på sjön ska du kunna hyra en båt nere hos oss i hamnen”

Nytt, begagnat och för uthyrning
Marinmäklarna har agenturen för de svenskbyggda båtarna ARRONET och klassiska Grand Banks. I sortimentet av begagnade båtar finns märken som Chris Kraft, Bertram, Grand Banks, Malö och Fjord. Det finns också flera olika typer av båtar för uthyrning.

Plats i hamnen
I hamnen finns säsongsplatser för båtar mellan 6,5 m och 12 m, platserna är begränsade och fördelas enligt ett kösystem. Det finns också platser för att lägga till tillfälligt eller för att stå ett dygn eller två.

Vill du veta mer?
Besök www.marinmaklarna.se eller kontakta Niclas med besättning på +46 (0)8 466 95 15.