Alla dagar på jobbet är de bästa

Frisörerna i Nacka Strand

I hjärtat av Nacka Strand ligger det pampiga Torghuset. På markplan i hörnet närmst havet finns Frisörerna i Nacka Strand. I 26 år har den populära frisörsalongen funnits i området, och kunderna som kommer hit reser från hela Stockholm för att bli fina i håret.

Bakom salongen står grundaren Anna Pauli och delägaren Lisa Anim-Addo. Lisa har arbetat på salongen i 10 år, och älskar varje dag på jobbet. 

– Mötet med människor betyder mycket för mig. Jag vill att de som kommer hit ska känna sig lika bekväma som de gör i sitt eget vardagsrum, berättar hon.

Kunderna är allt mellan 2 och 100 år gamla, vilket ger en härlig variation i vardagen. Men för Lisa är alla uppdrag lika kul. 

– Jag älskar att styla, klippa och färga! Det som driver mig är att göra människor glada – och snygga i håret förstås. 

Att driva frisörsalong i Nacka Strand har många fördelar, berättar Lisa. 

– Det är enkelt för kunder att ta sig hit med buss eller pendelbåt och den unika närheten till hav och natur gör att man trivs här, året runt. 

– Dessutom har Nacka Strand utvecklats mycket de senaste åren och det är många nyinflyttade i området. Det märks att det är mycket på gång, vilket är roligt!

 

Miljövänligt – såklart 

I salongen står hårprodukter prydligt uppradade i hyllor. Flaska efter flaska med väldoftande innehåll inspirerar både kunder och frisörer. 

– Kvalitet och hållbarhet är viktigt för oss. Därför har vi valt Kevin Murphy-produkter med nedbrytbara eller återvinningsbara förpackningar. De doftar gott, gör underverk med håret och är snälla mot miljön!