2022-06-01

Svenska Kryssarklubben

Sommaren närmar sig med stormsteg och kanske har du blivit sugen på att ge dig ut tills havs? I Nacka Strand finns alla möjligheter för ett härligt båtliv, med egen eller hyrd båt. Dessutom finns Svenska Kryssarklubben i området, och de vet allt om båtlivet i Stockholms inlopp!

Svenska Kryssarklubben har 40 000 medlemmar och riktar sig till alla som älskar båt, hav och skärgård. Medlemmarna kommer framför allt från Sverige, men även Norge, Finland och övriga Europa.

Säkrare båtförare
Föreningen håller utbildningar för att göra människor till säkrare båtförare. De erbjuder också gemenskap, till exempel genom att anordna gemensamma båtresor med olika teman. Till exempel har de ofta utflykter för barnfamiljer eller seglarresor som stäcker sig långt ut i Europa.

Perfekt läge
Att Svenska Kryssarklubbens finns i Nacka Strand är givet. Intresset för båtlivet i Sverige är stort och läget gör det enkelt för medlemmar att ta sig dit. Dessutom ligger föreningens kontor högt upp med utsikt över skärgården och Stockholms inlopp.

100-årsjubileum
2023 fyller Svenska Kryssarklubben 100 år, och än idag är syftet med föreningen lika relevant som det var när allt började. Vill du veta mer om Kryssarklubben, eller ta del av deras 100-årsjubileum?

Följ Svenska Kryssarklubben på Instagram