2024-01-19

Stjärnspäckat team ska lyfta NSME

Från och med februari kommer Nacka Strand Möten & Event drivas i ny regi. Det är At Event som kliver in som mässoperatör, tillsammans med stjärnkrögaren Pontus Frithiof som kommer ansvara för mat och dryck. Samarbetet förväntas lyfta NSME till nya höjder, och göra Nacka strand till en destination dit besökare från hela världen vänder sig för upplevelser utöver det vanliga.

Ambitionerna är höga för NSME, och det syns på vilka som ingår i samarbetet. Bakom maten står ingen mindre än Pontus Frithiof, entreprenör och krögare som vunnit åtskilliga priser, skrivit en 4 kilo tung kokbok om svensk husmanskost, och genom åren drivit ett 30-tal olika enheter varav drygt 20 fortfarande är i drift. Nu kommer han personligen arbeta i projektet, och spänner bågen inför uppstarten:

– Tillsammans med At Event och Alecta Fastigheter kommer vi att skapa något som saknar motstycke i Sverige. Vår ambition är att lyfta mat och service till en helt ny nivå.

Nyblivna kollegan Miguel Florido från At Event är precis lika optimistisk kring sitt nya uppdrag:

– Jag ser mycket fram emot denna satsning som jag är övertygad om kommer gynna inte bara Nacka Strand utan hela Stockholm som besöksdestination.

 

Besök Nacka Strand Möten & Events webbplats