2021-06-28

Mäklare först på toppadressen i Nacka strand

Det moderna Torghuset i är delvis färdigrenoverat och den första hyresgästen står klar. I början på september 2021 flyttar SkandiaMäklarna in i sina nya lokaler, på en central adress med sjönära läge. För SkandiaMäklarna är flytten en del i den kvalitetsresa de just nu gör.

Annelie Åstrand, uthyrningsansvarig på TAM Group, beskriver SkandiaMäklarnas nya kontor som ett modernt drömläge med flexibla lösningar.

– Nacka strand är perfekt för små och medelstora företag som vill etablera sig i ett område som erbjuder fin service och en trivsam miljö, med vacker och sjönära natur.

– Lite skämtsamt brukar vi säga att vi samlar på framgångsrika företag här i Nacka strand. Vi ser väldigt mycket fram emot att ha SkandiaMäklarna i området och är glada att de valt att expandera sin verksamhet här. I framtiden välkomnar vi fler spännande och framgångsrika hyresgäster till våra topplokaler. Här finns en riktigt bra framtid för alla företagare.

 

Flytten en del i SkandiaMäklarnas satsning

SkandiaMäklarna har funnits i Nacka kommun i många år och satsar nu på att nå nya positioner i branschen. Ett steg i ledet mot att bli de ledande kvalitetsmäklarna i kommunen är det nya kontoret i Nacka strand, berättar Caroline Hazelius, reg. fastighetsmäklare hos SkandiaMäklarna.

– Flytten är en av flera delar i den kvalitetsresa vi just nu gör. Det kan tyckas djärvt att satsa mitt i en pandemi, men våra ambitioner är stora och målbilden är klar.

– Vi älskar läget på det nya kontoret – det är nära till vattnet, centrum, motorvägen och alla kommunala kommunikationer. Det är enkelt att ta sig hit med cykel och finns tillgång till cykelparkering. Dessutom har vi fått möjlighet att påverka och skräddarsy ett redan modernt kontorslandskap med hög standard. Lokalen i Torghuset är perfekt för oss.

Efter sommaren går flyttlasset mot Nacka strand, ett expansivt område med stor framtidspotential för företag. Renoveringen av Torghuset pågår, vilket ger varje hyresgäst möjlighet att påverka utformningen av deras framtida kontor, med individuella önskemål och anpassningar.

Läs mer om Torghuset här