2022-02-23

Känn lugnet på Njuta Spa

På en klippa i Nacka Strand, med utsikt över Stockholms inlopp ligger Njuta Spa. Det är en oas skapad för den som vill stanna upp och få tid att njuta. Här kan man unna sig tid för omvårdnad, ta hand om kropp och själ och uppleva harmoni i en skön omgivning utan att trängas med andra. Njuta Spa drivs av Anneli Helmerson och Marie Emdevik.

Miljön är enastående och unik med den Gröna Villan som centrum. Den var från början ett “sommarnöje” till Povel Ramels morfar och stod tom i flera år innan den 2004, under överinseende av Riksantikvariet, byggdes om till spa. Gröna Villan har högsta K-märkning både invändigt och utvändigt och det var därför viktigt att bibehålla känslan från gamla tider.

”Huset är K-märkt både utvändigt och invändigt”

I dag är det många som besöker Njuta Spa för att bli ompysslade i denna harmoniska miljö och det går lika bra att njuta tillsammans med en vän eller komma ensam. Njuta Spa erbjuder flera olika kropps- och ansiktsbehandlingar och är även perfekt för såväl möhippor som babyshowers och weekend getaways.

Det finns ett privat relaxutrymme med bastu och utomhusjacuzzi som har en storslagen utsikt över skärgården och alla vackra båtar som passerar. Alla terapeuter på Njuta Spa är kända för sin professionella och personliga service där alla går ett steg längre för att säkerställa din upplevelse.

Varmt välkomna till Njuta Spa!