2022-09-14

Nacka Strand Dental firar fyra år med breda leenden

På markplan på Cylindervägen 14 hittar vi Nacka Strand Dental. När man kliver in genom dörrarna möts man av ett glatt gäng och ljusa fräscha lokaler. Nevin, som öppnade kliniken i september 2018, ville skapa en avslappnad känsla och en hemtrevlig atmosfär. Då var målet att bli det självklara valet av tandläkare i Nacka strand, och så här fyra år senare är de en naturlig del av stadsdelen.

En klinik i framkant

Nevin och hennes team behandlar tillsammans mer än 3000 patienter varje år, och gör allt från allmäntandvård och blekningar, till akut tandvård och regleringar. I en teknisk bransch är det viktigt att hålla sig uppdaterad och hänga med i utvecklingen. Därför jobbar de bland annat med Invisalign, en osynlig tandställning som rätar ut tänderna helt utan att synas.

 

Trivs jättebra i Nacka Strand

Vid etableringen kände de sig väldigt väl omhändertagna av hyresvärden, och personalen stortrivs. Som många andra uppskattar de närheten till både liv och lugn som är så unik för Nacka strand:

”Det bästa med Nacka Strand är närheten till allt. Vi har nära till stan, man kan ta sig lätt med båten eller med kommunikation med buss. Och det bästa är väl att Nacka Strand ligger så fint vid havet och naturen.”

Besök webben