2021-06-03

Marinmäklarna expanderar Skapar ett marint centrum längs kajen

I 27 år har Marinmäklarna varit en självklar del av Nacka Strand. Nu utökar de verksamheten och skapar ett marint centrum, bland annat med nyrenoverade lokaler, större yta, försäljning av marina tillbehör och utökade möjligheter för båtuthyrning.

Marinmäklarna har sedan start arbetat med ett klassiskt utbud av motorbåtar och segelbåtar, men också en del begagnat. De är också ett av de ledande försäljningsbolagen av svenskbyggda Arronet aluminiumbåtar, och inför kommande säsong tar de nya tag och satsar bland annat på daguthyrning av deras nya premiumbåtar.

Daguthyrningen är tillgänglig för gäster och boende som söker en härlig sommarupplevelse, men inte har tillgång till egen båt. Som ett härligt sommartips föreslår Marinmäklarna att gäster tar med en picknickkorg och köper härliga delikatesser från intilliggande Restaurant J, och gör en heldag i skärgården.

 

Ett marint centrum

Ingen som gått längs kajen i Nacka Strand har missat de båthusliknande byggnaderna som ramar in vyn. Nytt för i år är att två av dessa hyrs ut till företag inom marinbranschen. Målet är att skapa ett marint centrum längs kajen, vilket både Marinmäklarna, gäster och boende i Nacka Strand kan njuta av. Med andra ord är Marinmäklarnas vision om ett marint centrum inte längre bara en vision – för vid kajen i Nacka Strand kan sommarsugna besökare hitta upplevelser för hela familjen.

           Nytt för i år är att Marinmäklarna erbjuder daguthyrning av sina nya premium båtar