2023-12-01

Julbord i Nacka strand

Börjar du bli sugen på julbord? Oavsett om du är företag eller privatperson kan du njuta av välsmakande delikatesser hos både Tornvillan och Heat i Nacka Strand!

Julbord i Tornvillan

På en av Stockholms mest natursköna platser, i anrika lokaler och 1800-tals miljö, välkomnar Hotel J dig till ett klassiskt julbord fyllt av matglädje i Tornvillan. Julbordet går att avnjuta både som lunch och middag, och avslutas på självaste julafton. Vill du unna dig lite extra guldkant på tillvaron så bokar du julbordspaketet, som inkluderar en natts boende på hotellet med frukost, morgonrock, tofflor samt fri tillgång till bastun, och givetvis julbord på kvällen i Tornvillan. En hemester i äkta julanda!

Läs mer och boka bord här

 

Beställ julbord från Heat

Unna er en extra god jul på jobbet och beställ catering av julbordet från Heat. De levererar ett traditionellt julbord med både kallt och varmt, vackert upplagt på fat. Man kan även beställa jultallrik, och för den som vill slå på stort kan man abonnera hela restaurangen. Tänk på att bokningen behöver göras några dagar i förväg, så se till att vara ute i god tid.

Läs mer och beställ julbord här