Då, nu, framtid

Utveckling som för oss framåt

Nacka strand befinner sig i en spännande utvecklingsfas. Flertalet bostadsprojekt pågår och moderna kvarter växer fram. Idag finns omkring 350 företag med 3000 medarbetare som utvecklas i takt med stadsdelen.

Tack vare etableringen av Stockholm Fashion District läggs även grunden för en helt ny arena som lockar internationella modeaktörer och trendsättare. I ett nära samarbete med Nacka Strand Möten & Event, Stockholms mest centrala och karaktäristiska mässanläggning, kan de fortsätta skapa kreativa mötesplatser och fantastiska upplevelser mitt i Nacka strand.

Många företag i Nacka strand har funnits här länge. Dels på grund av området i sig, men också för att de uppskattar en modern, närvarande och aktiv förvaltning som aldrig är längre än ett samtal bort. Att många stannar beror också på det stora utbudet av lokaler som gör att det oftast går att flytta till något större eller mindre inom området.

I Nacka strand pågår flertalet bostadsprojekt och moderna bostadskvarter växer fram. Och framöver kommer stadsdelen att fyllas med tusentals nya invånare som ger mer liv, rörelse, möjligheter och utökat utbud. Grönområden, hamn, gator och torg kommer att fortsätta underhållas och förvaltas med hög profil.

Tunnelbanan till Nacka beräknas vara färdig 2030 och den som behöver resa snabbt och smidigt in till city har snart ytterligare ett alternativ till buds.