Utbud

Mat och dryck

I Nacka strand finns klassiska restauranger, ett mysigt brasserie i hamnen såväl som och en av Sveriges bästa food truck. Här har varje smak sin plats och här finns allt från nygräddat till vällagat.

Restaurant J

Restaurant J är ett marint brasserie precis intill vattenbrynet. Här ackompanjeras den vällagade maten alltid av en fantastisk utsikt över fjärden. Enkelt, men förstklassigt är ledorden, maten tillagas på restaurangens favoritråvaror från hav och land, om möjligt från någon av de 30.000 öarna i Stockholms skärgård.

Läs mer
Besök webben
Boka bord
Hitta hit

Funky Chicken Food Truck

På vardagar hittar du Funky Chicken Food Truck mitt i Nacka strand, runt torget. Den är lätt att upptäcka, dels på grund av det moln av ljuvlig väldoft som omger den, men även av den folkmassa som köar för en chicken over rice eller deras berömda burgare.

Besök webben
Läs mer John och Johans succéhistoria

Forna Romano

Pizzor för alla tillfällen hittar du här! Ljuvliga, väldoftande, vedugnsbakade pizzor. Dessutom finns det pasta och även riktigt goda sallader för dig som inte är på pizzahumör. Ät på plats, köp med eller beställ direkt hem.

Besök webben
Hitta hit

Miss Goong

Miss Goong är för dig som söker en asiatisk smaksensation – allt från sushi och thairätter till pokébowl’s och yakaniku. Här görs maten från grunden på de bästa av råvaror och under ledning av den smaksäkra kocken Buakhai Duangbutdee, som tidigare arbetat på några av stans bästa restauranger. På Miss Goong Sushi kan du även beställa take away eller mat till ditt evenemang.

Besök webben
Hitta hit

Restaurang Heat

Heat är restaurangen där hemlagad mat ligger i fokus. I allt från förrätter till deras goda lunchbuffé kan du som gäst förvänta dig vällagad, hemgjord mat gjort med kärlek och på de bästa av råvaror. På Heat kan du även beställa catering, eller boka deras lokal till din fest.

Läs mer om Restaurang Heat
Besök webben
Hitta hit

Little Britain Tea Garden

I glappet mellan två urbana byggnader gömmer sig det idylliska Little Britain Tea Garden. Här serveras det mesta från rykande färska scones till lyxiga kakor – alltid med engelsk touch. Maten kan avnjutas i den lummiga, blommande trädgården eller på kullen med utsikt över Stockholms inlopp. Caféet är perfekt för en lättare lunch eller en god fika.

Läs mer
Besök webben
Hitta hit

Stella Pizza

Bakom succén Stella står inga mindre än Jonas Lagerström och Danny Falkeman. Samma duo är även ansvariga för stjärnkrogen Etoile, som 2018 belönades med en Michelinstjärna. Inspirerade av den svenska pizzatraditionen öppnar de nu sin sjätte och hittills största enhet i Nacka Strand.

Läs mer
Besök webben
Hitta hit

Claudio Kitchen & Friends

Hos Claudio Kitchen & Friends har ägaren Claudio Hjort skapat ett mini-Italien mitt i Nacka strand. Med omtanke för råvaran och genuina smaker serverar de sina populära focaccia, fräscha sallader och en ost- och charkbricka fylld av kärlek. I den anslutande butiken kan du köpa med dig italienska delikatesser hem, och i café-delen kan du både boka catering och beställa take-away. Med fullständiga rättigheter blir detta en härlig träffpunkt där du kan både äta och dricka gott.

Besök webben
Hitta hit