2023-01-23

Hotel J Fest och konferens i anrika lokaler

Hotel J består av tre byggnader; huvudbyggnaden vars äldsta del dateras tillbaka till 1912, Tornvillan som stod färdig 1889, och Fabrikörsvillan som upprättades kring mitten av 1800-talet. Med historiska lokaler skapar personalen magiska möten, hisnande bröllop och fantastiska fester.

På Hotel J finns hela 15 ytor i fest och konferenssyfte. De flesta som bokar är företag, och vissa är baserade i Nacka strand, men många kommer hit för att komma bort och komma nära miljön. Här har besökarna tillgång till många olika miljöer, från huvudbyggnaden som går i vit, ljus New Hampton-stil, till den praktfulla Tornvillan i original från 1800-talets slut.

Tornvillan bjuder på fem olika mötesrum, en festvåning som rymmer 100 personer, matsal och bar. Rummen ger dig utsikt över antingen Stockholms inlopp eller Hotel J’s vackra trädgård, som dessutom är perfekt för mingel. I detta ståtliga sekelskiftesbygge har allt bevarats och restaurerats, från takmålningar till kakelugnar. Inte konstigt att det så ofta bjuds upp till både bröllop och fest i just Tornvillan.

I den nybyggda delen hittar du ytterligare fyra mötesrum, varav det största har plats för 160 deltagare. Det finns även en lounge för upp till 200 personer, där deltagare kan njuta av kaffet eller en mingelbuffé. Från det lilla årsmötet till den stora banketten finns här plats för alla. Närheten till stan gör hotellet till en perfekt dagstripp, och de 158 rummen huserar gärna gäster som vill stanna över och njuta av läget, som VD:n Anna Björklund beskriver som unikt:

– Nacka strand är väldigt unikt skulle jag säga. Vi ligger nära stan, för vi har båten som tar oss över till Djurgården och in till Nybrokajen på 25 minuter, men det känns som att du är ute i skärgården. Det är en väldigt avslappnande och återhämtande miljö.