Nacka Strandsmässan

En personlig mötesplats

Nacka Strandsmässan

Nacka Strandsmässan är Stockholms mest centrala mässanläggning och även den tredje största. En gång i tiden var lokalerna hemvist för J.V. Svensons automobilfabrik, vilket märks än idag – slående takhöjd, generöst ljusinsläpp, karaktäristiska tegelväggar, betonggolv och stora öppna ytor. Att vandra genom lokalerna och känna historiens vingslag är en upplevelse i sig.

Ett möjligheternas hus
På Nacka Strandsmässan anordnas allt från mässor, utställningar och konferenser till fester, galamiddagar och kongresser. Här finns rum för stora och små möten. Marianne Wallberg och teamet som driver mässan ser till att skapa hemtrevliga mötesplatser oavsett storlek på mötet – alltid med ett personligt bemötande och hög servicegrad.

”En mötesplats mitt i Nacka strand, unik miljö och fantastiska möjligheter”

Generösa lokaler med karaktär
Här finns 13 mötesrum, varje med egen karaktär och rum för 2-300 personer. Mässans centrum är ändå de två fabrikshallarna på 3000 kvm styck, som kan styckas upp och anpassas efter behov eller förenas genom en trevlig passage.

Med rum för upplevelser
På Nacka Strandsmässan anordnas mässor och event av alla möjliga slag. Det var bland annat här som Marianne Wallberg grundade Stockholm Beer & Whisky Festival för snart 30 år sedan, men det är också hem för mässor som Affordable Art Fair, Byggnadsvård och Trädgård, Dryck och Delikatess och många fler.

Vill du veta mer?
Besök www.nackastrandsmassan.se eller
kontakta dem på +46 (0)8 505 844 70