Möt Annelie Åstrand på TAM

2020-07-03

Möt Annelie Åstrand på TAM

Annelie Åstrand arbetar med uthyrning av lokaler på TAM Asset Management. Hon trivs i Nacka strands blandade bebyggelse med byggnader av olika karaktär – allt från äldre fabriksbyggnader till modernare fastigheter, restauranger och det fina hotellet J. Det är något visst med stadsdelens mix av kommersiella fastigheter och bostäder, historia, framtidsvisioner och, inte minst, närheten till vattnet.

Hej Annelie, vad gillar du mest med ditt jobb?
Det bästa med mitt jobb är alla härliga människor man får träffa och möjligheten att hjälpa dem utvecklas i sin verksamhet genom att hitta ändamålsenliga lokaler. Men också att få ta del av olika spännande affärsidéer från drivna entreprenörer.

Finns det någon speciell plats du vill rekommendera?
För mig är Torghuset lite extra speciellt eftersom jag gifte mig där 2005 när Tingsrätten satt i fastigheten, och nu får jag jobba att utveckla fastigheten med de ombyggda lokalerna. Jag tycker att Nacka Strand är ett fantastiskt område! Välskötta fastigheter, goda kommunikationer både med buss och båt, och inte minst närheten till vattnet. Det är fantastiskt att stå på kajen vid Stockholms inlopp och känna doften av det salta vattnet.